Ty

Ty

Anotace: Myslím, že komentář nepotřebuje ... Ty víš ...

Jsi pro mě osoba, mému srdci blízká,
jsi ten, po kom se mi stýská.
Plížíš se mi každý večer do snu,
vždy těším se, až usnu.
Ty sny jsou krásné, nechci, aby končily,
vždyť v nich jsi můj, aspoň na chvíli.
Už zase sním, musím vzbudit se, musím vstát a modlit se,
aby ty sny co se mi líbily, staly se realitou, aspoň na chvíli.
Autor Mystica, 05.11.2008
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: Noc17, Last kiss goodbye, jára spots, Elouš, BARBYE, jedam, sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí