Ztracená v davu

Ztracená v davu

Anotace: ...

Kolem mě ulice šumí.
Každý tvor dělá, co umí.
Každý svou uhání cestou,
každý se kryje vlněnou vestou.

Kolem mě davy se točí.
Každý si ukrývá oči.
Každý má svůj vlastní svět,
každý jen uhání vpřed.

Kolem mě lidé se řítí.
Každý svůj život si řídí.
Nikdo si ostatních nevšímá,
nikdo se okolo nedívá.

Kolem mě hluboká temnota.
Cítím jak klesá má hodnota.
Cítím jak duše má umírá,
přesto si nikdo mě nevšímá.
Autor Kyselinka, 09.09.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně pocitů a v nich ještě víc pravdy. 100

10.09.2005 07:15:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí