Uplakaná

Uplakaná

Anotace: ...Cuckovi a všem ostatním co neví kudy kam, takže i mně

Jsi trochu jako nevěsta
(odpusť mi to přirovnání
a hlavně nezačni řvát:
"mě nikdo nechcéééééé!!!")
která má závoj
utkaný z vlastních slz.
Zkus se přes ně podívat na Slunce
a uvidíš,
možná poprvé v životě,
duhu,
obyčejnou duhu.
Svět není černobílý
a co tě nazabije...
no vždyť to znáš!!

Když hodíš do kytek
ten volajbalovej balon
a pořádně zanadáváš:
"píp!!! Píp!!! Píííííííp!!
tak ta růže
se prvě ohne
a pak?
Pak se sebere
a roste dál.

A když se pro ten
zpropadenej
volejbalovej
balon vrátíš
a na tu kytku šlápneš,
tak... tak je konec!
(Smrt jako součást života)
A nezbyde ti než jí
zapálit svíčku
za pár posledních drobnejch
a vzpomenout na ni
v dobrém
i zlém.

Asi ti koupim
k Vánocům
papírový kapesníky
a dětský náplasti
se spostou veselejch
barevnejch obrázků
Autor jaňa, 05.11.2008
Přečteno 239x
Tipy 13
Poslední tipující: 6thSun, Holis, kleopatra.sedma, labuť, just me, Psavec, někdojiný, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě si taky inspirovala s tím vánočním dárkem...Jinak dobrá básnička;)

06.11.2008 15:32:00 | kleopatra.sedma

je to super,nějak uklidňující :)

05.11.2008 22:02:00 | just me

ST! je za poslední sloku, prostě je to skvělé! Tak už vím, co si mám přát pod stromeček. Díky za typ.

05.11.2008 20:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí