Maska

Maska

Anotace: ...

Byl tajemný,byl podivný,byl zvláštní.
Netrpěl on smutkem,žalem,ani záští.

Pod maskou jeho obličeje,
neskrýval se stín beznaděje.
Možná ,,,,,snad,
ta maska skrývá strach.

Strach ,že přijde o to co nebylo mu dáno,
o slova nevyřknutá ráno,
o pár kapek co z nebe nespadnou,
ani něžnou vločkou se nestanou.

Možná ten strach z jiné strany přichází
a maska jej jen odráží.
Je jako pevný štít
a kdo masku nosí má navždy věčný klid.

On vyvolává pochyby.“Žít s lidmi,nebo bez lidí?“
Tak masku svou on odkládá,nastavuje svoji tvář

S maskou i bez masky ,,, je tajemný,,,je podivný ,,,
je zvláštní.
Autor Kamuniak, 09.09.2005
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí