V práci

V práci

Anotace: O práci v hospodě...

Hermelín na trojku,
na šestku polívku.
Podej mi utěrku!
Běž točit desítku!

Pohár byl pro koho?
Dobrou chuť přeji vám!
Záchod je nalevo.
Příbory hned vám dám.

To je zas nádobí.
Do myčky naskládat.
Mezitím v kuchyni
brambory oškrábat.

Práce je hotová,
lidi se zvedají.
Na teplo domova
myslím si potají.

No tak už můžeš jít,
tady máš výplatu.
A zase v pondělí
všichni se sejdem tu.
Autor Kyselinka, 09.09.2005
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí