Psaníčko

Psaníčko

Anotace: Dopis

Moje milé zlatíčko,
posílám ti psaníčko.
Tak bych začal rád,
ale není které to psát.

Dívky krásné jak andělé jsou,
přesto na ně nelze dosáhnout.
Chodí mezi námi,
dívaj se na nás.
Rád bych měl taky jednu,
ale chce to čas.
Autor Hantec, 06.11.2008
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí