Víla

Víla

Anotace: Objeví se a zase zmizí kdo jí nepozná neuvěří.

Žila byla jedna víla.
Pravé jméno my nezdělila,
Prošla kolem,převrátila vše naruby.
Zmrzl sem a zrudnul
trochu sem na ní mrknul.
Nedala na sobě nic znát
začla si se mmnou povídat.
Nejdřív jen tak
pak stud začal opadat.
Mluvil sem chvíli já pak zas ona.
Nakonec jsme šli na džus oba.
Velmi milá byla.
Škoda že na džus už se nikdy nestavila.
Autor Kouma, 09.11.2008
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víly už jsou takové,
dají co můžou nebo co chtějí a víc nečekej,
i když to mrzí

11.11.2008 14:47:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí