Hadi zbavují...

Hadi zbavují...

Anotace: Taková docela obyčejná...

Hadi zbavují se staré kůže,
nová nabízí se v ústrety.
Starou babku zdobí proutí nůše,
dědka zase dívčí úlety.

Jen tak ale nezestárnu přece,
štěstí hřeje mně o víc než rok.
Po pás ale chladí voda v řece,
v níž my vstoupili ve stejný krok.

Marně zpíváš naši píseň dávnou,
v srdíčku bol tajně nezkrýváš.
Mé oči už dávno k jiné planou,
pod hladinou citů nesplýváš.

My dva byli léta ochuzeni
o paprsek kterým láska vzplá.
A pak ráno tichlo probuzení,
pelest náhle jinou k sobě zvá.

Neproklínej ty dny,kdy my spolu,
kráčeli vstříc jako jeden stín.
V hladných očích prostřeného stolu,
tone vášeň nedopitých vín.

Hadi zbavují se staré kůže,
hloubka mění se v brod na mělký,
Zaplatil nám trním stonek růže,
uspal naší lásku navěky.
Autor Zdenek, 10.11.2008
Přečteno 300x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Bíša, NikitaNikaT., Květka Š., Psavec, fab four, Nút, Mbonita, Tacca
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hadi mají cosi do sebe, jen nesmí uštknout.

11.11.2008 08:29:00 | NikitaNikaT.

bať.. já taky ..
ale stejně had je had :o)

zajímavý ...

10.11.2008 19:50:00 | Nút

kůži svlékneš..ale duši tím neočistíš..

10.11.2008 19:20:00 | Mbonita

..závidím..hadům..

10.11.2008 19:11:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí