taková recese :-D

taková recese :-D

Anotace: hihi sedím si tu tak v pět ráno...a napadaj mě takový věci :-DDDD hihi

řekla mu:
miláčku už podej mi ruku,
podlehni milostnýmu zvuku,
lehni si na postel,
nevnímej žalozpěv...
řekl jí:
kdy budu platit má drahá,
a kolik,bojím se co má stará,
najde-li oučet,
zabije mě...
řekla mu:
jen se nic nestarej, můj malej holoubku,
já oučty nedávám,prachy dej do klobouku,
já si je vyzvednu,
až odtud vypadneš...
řekl jí:
děkuji zlatíčko, co ty pro mě děláš,
že mi to rozhodně a úžasně uděláš,
tak kolik že mám platit,
dám to tam...
řekla mu:
bude to minuta za čtyři tisíce,
jako tvá výplata za minulý měsíce,
chvilička potěšení,
a pro mě jedny šaty...
řekl jí:
je to jen jedinkrát za život,
na ty prachy aby se jedne vůbec nezmoh,
dám ti je zlatíčko,
tak už dost keců...

ráno tam ležela v kaluži krve,
do kůže oděná, jako to kuře,
v klobouku peníze dávno už neleží,
o život té dívky také už neběží...
dívky a děvčata, pěstujte koťata,
hříšná a nezbedná, budou je háďata,
dělejte věci, co Vás pak nemrzí,
ať Vás do márnice nikdo nevozí...
Autor jarkaj, 12.09.2005
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty jsi ale číslo...četl jsem to se zatajeným dechem...!!!

12.09.2005 15:43:00 | Milano

Téééda... dobrý. A za plnou. :)

12.09.2005 08:06:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí