název název (dej si kafe)

název název (dej si kafe)

Anotace: ..

všichni jsou spokojený s tim co maj
všichni si dělaj plány do budoucna
(a jsou to velký plány
dotknout se svýho snu
zapít to a nepoblejt se
probudit se vedle svýho snu
vědět,že nezmizí
hned)

snažej se vypadat sebejistě
(jejich fílings aby byly hodne presvedcivy)
.
zasahujou do všeho co se jich netýká
jenom ty svoje problémy
pořád ingorujou

(neresej)

situace neni o nic lepsi
nez kdy bude a vhodná doba
uz vhodnejsi taky neprijde

(slova)

vyznam roztroušený po cestě
s tvejma myšlenkama
(zapomeň,že jsem ti kdysi povídala
o nějakym citu
zvanym láska)

nestihla jsem se odřiznout
v časovem limitu zapomněni
a čas dohnat nedokážu

(ty jsi vědel,že tu pořád to něco je
věděl jsi,že jsem stejná
pořád a pořád
hrál si jejich hru
proti mně)
.
skoro jsem zapomněla
jak jsi se shazoval
a jak jsem tě bránila
(největší blbost co jsem mohla
bylo bránit tě před tebou samym)
vysměch jsem v tý době jěště neznala

nemůžu tě dostat
z pod svý kůže
napíchala jsem se tě moc
a nějak se ti nechce pryč
.
nechci,abys odešel
jenže musíš
tobě se taky nechce jít
jenže stále musíš
pomůžu ti
(nechci!)
musíme to zvládnout
(nezvládnem)

kdykoliv budeš chtít
jenom ne teď
ani příště
Autor Layla., 11.11.2008
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí