to co bejt proste chci

to co bejt proste chci

Anotace: ..

polisi zase jednou
ridili celou dopravu
takze byla zacpa
asi tak na tri kilometry

(mozna by jim nekdo mel vysvetlit
ze v tom akorat delaj neskutecnej bordel)

jeste,ze jsem mela v usich svoji oblibenou hudbu
za posledni dve hodiny
at zijou!

zelena kytka mi zvadla
moji rukou

(proste na ty lidi nemam
vsichni mame trapny prezdivky
a trapne vsichni mame devet cisel
identification
a statusy co chytaj za srdce
mozna tak admina jedny ctvrtiny listku)

(prodej se)

lidi nejsou )oni(
internet je plnej osob,co chtej bejt nekym
hlavne zajimavym nekym
(interessant,tu sais)
predelavaj se k svymu idealu
(nemaj jasno,kdo vlastne chtej bejt)

et moi?je ne suis pas.je suis..
jsem krem na ruce.jsem nabijecka k empetrojce.jsem knizka poezie.jsem cerveny macka a zatracene silny kafe.jsem to,co bejt proste chci.

(áýčžíčéíě+íěčží íášýíšíčáášáš)dikyy.
Autor Layla., 11.11.2008
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec se mi líbí, za ten máš tip...

11.11.2008 17:56:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí