Probuzení po tahu

Probuzení po tahu

Anotace: Stane se to občas, když přeberete. A občas to bývá v amerických filmech.

Koukám a mžourám
včera zas tah se poved
a marně vzpomínám
co je jsem zase vyved

vstávám a mířím
oblíct a do koupelny
pohled do zrcadla
je značně příšerný

pod očima obruče
že houpat by se dalo
opravdu netuše
co včera vše se stalo

v peněžence prázdno
a v komoře nablito
začíná svítat je jasno
měl jsem včera upito

pak se vracím do pokoje
rozrazím svá dvířka
a hle v posteli někdo tu je
tmavovlasá dívka

kde se tu vzala netuším
spokojeně spinká
vypadá nějak mladě
nějaká malilinká

snad vyřeší se až se vzbudí
odkud se tu vzala
možná ani netuší
jestli se mnou spala

což netuším a ni já
a pot mi čelo mokří
ach vy paňáci od ruma
vy jste, ale lotři
Autor Hromada lidi, 12.11.2008
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm. Taky jsem hrál v amerických filmech...

12.11.2008 14:07:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí