Stůj ať stojí to za to

Stůj ať stojí to za to

Anotace: Chvátám,chvátám,nemám chvíli čas...i tak se dá říci o čem tato věc je.

Zastav se na malou chvíli,
koukni se,kdo s tebou prostor zdílí.
Koukni se,jak život utíká ti mezi prsty,
tak na chvíli stůj,chci se tě dotýkat svými ústy.

Život utíká a jak písek mezi prsty protýká,den s nocí se střídá a za dveřmi stáří číhá

pak sebe se můžeš ptát,jak jsi žila
možná,jakMagdalena Máří.

Jen jeden okamžik a poznáš svět,
jen jeden okamžik a vše se ztrácí hned.
Tak na chvíli stůj,nadechni se,
ikdyž cítíš zrovna hnůj i proto stojí se zastavit,
než jen spěchat,bezhlavě životem jít.

Co život dal,
co život vzal.
Začneš se ptát za pár let,tak ať to za to stojí,
když ohlédneš se zpět.

Teď jsme mladí,
ale až to stáří zaklepe
a od nohou nás zazebe bude to za pár let,
tak ať se můžeš nadechnout
ať stojí to za to,když ohlédneš se zpět...
...Řekneš tiše,
tak jsem žila to je můj život...
Autor M3rryMarta Valenová, 12.11.2008
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajmavé asi účelem bylo abych se zamysela nad životem.Povedlo se.

18.11.2008 13:40:00 | mexx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí