Ona

Ona

Anotace: ...tak by sama sebe zřejmě popsala...

Co mi osud odpírá
Sama požehnám si.

života protiproud
Pak stáhne mě kamsi.

kde
Vzdávám se snům,
Tak tohle jsem já

Vylitá na refýž,
Cítím jak svítá

Možná mě objevíš
Jak si tu v sobě lítám

A
já jen tiše zašeptám
tady mě máš

Proměněná,
Probuzená,
I když spím,
Procitám,
To jsem přece já

Sůl oceánu píše do víček
(ale) srdce se radostí dusí

Světlo ukryté do svíček,
(tak) kdo mě zapálit zkusí

Tohle jsem já, hvězda v obětí měsíce
Tak tady mě máš

Usmířená
Probuzená
I když spím
Procitám
Autor Kubajss, 12.11.2008
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí