Kolmá stena ..

Kolmá stena ..

Anotace: .. Rupes Recta na Mesiaci

V kráteri ležím
nedýcham ani
nie je čo riešiť
som nepoznaný
nikto sem za mnou
zdola nepríde
(keď zmizne z očí
aj z mysle zíde)
posledné sily
pozbieram ešte
kým neodbili
hodiny - beštie
mesačnú polnoc..
utečiem odtiaľ
na Rupes Recta
ženie ma ošiaľ
von z Mare Nubium
nahor po stene
hladkej a kolmej
tak to má v mene
chcem vyliezť sám
a na hrane ostať
z nemých úst k Zemi
hláska nedostať

v kráteri Birt
som zakopal básne
ponechal do rúk
osudu priazne
keď ich tam nájdeš
prosím, sú Tvoje
len Ty kód poznáš
autorom kto je
iba Ty môžeš
oprášiť z prachu
tú znôšku rýmov
mojich snov
archu
Autor Petbab, 13.11.2008
Přečteno 272x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Lorraine, Selča, Iva Borecká, NikitaNikaT., LucQa, Simísek, Psavec, enigman, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

You are a man on the moon....:o) krásná a chytrá ..to je vražedná kombinace...myslím básně :o)

13.11.2008 09:52:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí