Žádný countdown..

Žádný countdown..

Anotace: .. jen tak

Žádný countdown
jen tak
v štěstí věřící
včera jsem projít se
chtěl po Měsíci
bloudit v těch pustinách
hledaje stopy
man on the moon
chtěl být
beze vší pompy

proč zrovna Pandeia
jejích krás záře
skrývá se v úplňku
měsíční tváře
chci-li
teď zhmotním se
jak mnohdy předtím
důkaz jsou šlépěje
jsa Luny Yettim

chci najít obtisky
střevíců v písku
regolit všude
na Měsíce disku
nedotčen zůstal..
já celou noc hledal
kámen za kamenem
obracel, zvedal

u točny
na štít Mons Huygens
vylezl
zpátky pak dolů
na zádech se svezl
patrně točím se
jak v bludném kruhu
bdím
dokud nenajdu
lunární duhu
svý stopy vidím
ať kouknu kam kouknu..

vracím se na Zem
tam prší
ať zmoknu
Autor Petbab, 14.11.2008
Přečteno 285x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, dablik007, Triffid Kolbe, Kyle, jedam, Lota, LucQa, Simísek, KILLVIR alias woody jelen, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím se Simískem.. já taky.. v tom prázdnu.. bez času.. bez všeho..

14.11.2008 20:20:00 | LucQa

Chtěla bych jen tak plynout uprostřed vesmíru...

14.11.2008 19:25:00 | Simísek

Nevím, jaké to je nahoře, tam v nebesích mezi hvězdami, či planetami, tam jenom v myšlenkách a snech svých si občas brouzdám, leč stále jsem na zemi a tak to má být...

14.11.2008 14:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí