(layla)prostě jen měl rád sníh

(layla)prostě jen měl rád sníh

Anotace: *

někdo roztrhal bílej papír na malý kousky
a rozházel je do vzduchu
prostě jen měl rád sníh
a oni ho obvinili z infantilnosti
(prý)

mám znak míru na ruce
a chuť všechny zabít
(i když teď už ani ne
spíš včera a předevčírem,možná zítra)

jako když nemůžete spát
protože máte rádi člověka
kterej nemá rád vás
.
jste s tim smířený
víte, že ráno nebudete moct vstát
ani za podpory hrnku kafe
(možná)

možná jste takový
jako je tma ve vašem pokoji
nebo proč mlčíte úplně stejně?
a třeba jen tak pro radost

na vánoce mu koupim nepravdivou odpověď
ve výprodeji
ať je aspoň jeden z nás šťastnej
potřebuje to
mnohem víc než já

(takovýhle holky
si pořád na něco stěžujou)

mějte se

(layla)
Autor Layla., 14.11.2008
Přečteno 208x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí