divná černočerná noc...

divná černočerná noc...

Anotace: ...

divná to noc....

v černém závoji zakletá,
panenka divoká,
na paloučku v trávě,
právě vykvetlá,
za svitu měsíce,
snivá a daleká...

jako poupě lásky,
znovu tam vykvétá,
kdo přivoní si,
lehne a nevstává,
zůstane věrný,
černé paní...

leží tam vedle ní,
toulavé a přesto místní,
dámy s okvětními lístky,
pokryté hedvábnou krajkou,
praporem a černou vlajkou...

až za kuropění,
každé ráno tu zase není,
mužům stýská se po ní,
po jejích dotecích,
vnadných bocích,
heboučkých dlaních...

s večerem každý,
dostane příslib,
že zase lehne vedle nich,
pot z těla slíbá z nich,
bláznivá paní NOC,
oni přece nechtějí tak moc...
Autor jarkaj, 13.09.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Noc je taky velká inspirace pro básně...hmmm...

13.09.2005 19:04:00 | Keilanne

O noci tajemné...krásné a dojemné...!!!

13.09.2005 13:52:00 | Milano

Krásná,moc se mi líbí.

13.09.2005 09:24:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí