možná

možná

Anotace: ...

Čekáš a nevíš proč
čekáš...
něco uvnitř radí Ti přestaň se trápit a skoč
ne...

věcí, kterých lituješ je mnoho, nekonečně moc
a vrátit zpět už je nikdo nemůže
však nikdy neopovaž se ze svého života učinit noc
věř...víra Tvá Tě uzdraví a osud pomůže

možná...

pořád je na světě někdo pro koho žít
pořád je na světě někdo, s nímž krásné chvíle trávit a najednou bez něho být

samota bolí a sžírá
však není vždycky zlá
v srdci každého z nás plamínek lásky plá
a kruh života osud pomalu, však jistě uzavírá

čekej...
Autor XKeri5, 16.11.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí