proč?!?

proč?!?

Anotace: ...Tomášovi... :,(

Teď ptám se já...
proč se to muselo stát zrovna Tobě
a už tak mladý odpočíváš v chladném hrobě
proč stalo se to, co nedá vzít se zpět
a já už nikdy nemohu Ti říct těch pár nevyřčených vět
proč nedodržels slib, jenž jsi mi dal
a odplatou za to nám Tě Bůh vzápětí vzal
proč alkohol stal se démonem Tvým
a Ty myslels, že i smrt oklameš tajemným smíchem svým
proč musel nastat onen osudný den, jenž spočítal Tvoje činy
a následně vynesl krutý rozsudek za Tvoje životní viny

Tvé srdce bilo pro mnoho žen, ty víš to dobře sám
pak lapil Tě však osud, s nímž sis celý život jenom hrál
já ale chci, abys věděl, že nikdy nezapomenu na Tebe
uvízls v mém srdci a ja chci křičet do nebe

VRAŤ SE...
Autor XKeri5, 16.11.2008
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí