ztracena taska u modry zdi

ztracena taska u modry zdi

Anotace: *

modra zed.
a porad ten samej pocit
keryho se nemuzu zbavit
(ze je je jenom kdyz potrebuje.
tenhle clovek mi leze krkem)
ze treba nikdy nebude snezit
ze treba nikdy neodjedu kam chci
ze treba nikdy nenajdu
ztracenou tasku z lidlu
ve ktery je instantni stesti za tri padesat

(a slevovej kupon na bolest z jeho slov)

bylo by lepsi,kdybych ho nepoznala
(nechci toho litovat ani to brat zpet
jenom by to proste mozna bylo lepsi)
bylo by lepsi,kdyby nas neseznamovala
nejlepsi by bylo,kdybych vubec nebyla
(tam,v tu dobu a s nim)
mam rada zivot

(protoze je clovek,kerej chape hlasity myslenky
a kerej me podporuje jako nikdo
mozna to ani nevi a nechce to delat
jenze to tak proste je)

kiitos.
merci.*
thanks.
a na zaver taky to nase dekuju.
.
.
(šžíááíýšíčý=+ší;áěš)
Autor Layla., 16.11.2008
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí