Odvaha?

Odvaha?

Anotace: Také jedno ze starších dílek psané po jednom absurdním rozhovoru...

Stál jsi tam?
Nestál!
Jen já ten pocit znám
v tu chvíli ani vítr nevál
čas jako by se zastavil
konec se dostavil

uvolnující pocit já měla
létat jsem chtěla
však ona strhla mě sem
zpět na zem

jít tam odvahu nemám
po těch schodech nahoru
tam co to jen já znám
najít poslední chybnou odvahu...
Autor Emory, 16.11.2008
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí