Nuda

Nuda

Anotace: když není co na práci.....

Sedím u stolu, nikdo není doma..
Vzdychám,nevím co mám dělat….

Nic mě nebaví,ani puzzle skládat….
Cože?Číst?Ani nápad!!!

Malovat?To je pro prcky!
Kliky háky sem a tam…….
To je nuda,ti povídám!

Možná,něco na zub..
Bonbony,lízátka
Mňam,sladká cukrátka!!
Zní to sice jak pohádka,
ale v cestě mi stojí
otravné schody..

Už to mám,s nudou končím!!!!!
Jdu ven a vesele si poskočím.
Vždyť krásné počasí je dnes
a mamince natrhám do vázy voňavý bez.

A to je konec …..
Přece život je krátký,
ale kratší jsou moje milé dny
tak proč se nudit?
Ahóójj,už musím ven jít
Autor Šášula, 17.11.2008
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, kikis, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vitej, jsi sikulka.

05.02.2009 19:13:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí