Káva

Káva

Anotace: došla

Jednou se sejdem v kavárně
ke společnému vychutnávání kávy.
Dvacet let po té v lékárně
pro prášky na chorobné stavy
, bolesti hlavy a deprese
z toho,že není jít kam na kávu
protože v kavárně s obrásky z imprese
mají zavřeno.
Káva je dopita a není žádná do zásoby.
Není dnešní ani včerejší,
ani z jiné doby.
Není ani slabá ani silnější
KÁVA ZE SVĚTA ZMIZELA SI
Antidepresiva došly všude.
A kafomaniaci si rvou vlasy,
nemají pro co žít.
Nemají kam a s kým jít na kávu,
tak jedí prášky na hlavu.

A to všechno proto,
že jim nikdo neřekl,
že ji může nahradit ča
Autor LaVendel, 17.11.2008
Přečteno 462x
Tipy 8
Poslední tipující: Eru Alonnar, BARBYE, Psavec, Churry, Saša T.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ča....j? ;-)

07.02.2013 00:07:18 | Eru Alonnar

To jo, bez kávy by se hodně lidí neobešlo a myslím, že hlavně po ránu :)

04.12.2008 16:45:00 | BARBYE

Bez kafe by byl smutný svět.

17.11.2008 19:45:00 | Psavec

Dobrý, dopíšu to a jdu na odpolední kafe...

17.11.2008 15:20:00 | Saša T.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí