Cesta vlakem

Cesta vlakem

Anotace: Cesta z ÚstÍ do Mostu...

Alej bříz
zástup smrkových vojáků
hejno krav
zasněžené pole bodláků
reklamní spot
mraky plné červánků
samotný hrob
veselé řady slimáků
nafoukaný balónek
tráva skrytá žalem
ohnivý půlkruh
voda s usazeným kalem
Autor kamikadzeeeeee, 17.11.2008
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí