Back Cup

Back Cup

Anotace: ..

STOP, mám sa vrátiť tam
odkiaľ som prišiel
odcudzil som sa a poľudštil
spyšnel
polčas som nesejvol
bolo-nebolo
neviem s kým hrám
či mám tím
či som sólo

môj profil hackli dnes
kamoši z Marsu
som samá kocečka
vyššie od pásu
hluchý som na výzvy
nemý, až mrazí
Back Cup ma skryl
sťaby vynález skazy

nájdu ma? nenájdu?
neriešim osud
pol na pol
nemienim šance si popsuť
rozhodol som sa
že perute vystriem
lietam aj napriek
- keep out of the system

pobozkám zo Zeme
hviezdy na diaľku
adresát neznámy
na stú obálku
napíšem
odletím..
uhádneš, kde som?

povedz Ty
kde si
(ja nad Štrbským plesom)
Autor Petbab, 18.11.2008
Přečteno 253x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Myrja, Triffid Kolbe, LucQa, Holis, labuť, Lorraine, Lota, NikitaNikaT., jusTMee, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...když jsem dočetla, řekla jsem si, že máš vlastně štěstí... :-)

18.11.2008 22:31:00 | Lota

Věřím, že ty hvězdy více zazáří a Tvé bozky dojdou tam, kam mají, něco krásného se přihodí... :o)

18.11.2008 22:20:00 | NikitaNikaT.

Pěkný,hlavně to Štrbské pleso...

18.11.2008 19:24:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí