Drogy nejsou cizí..

Drogy nejsou cizí..

Anotace: můžou potkat a zasáhnout kohokoliv z nás...

Když se dívám z okna, vidím tmu a chlad,
ten chlad znám, vychází z tvého těla,
jsi chladná a nepřístupná druhým a už vůbec mě,
jen za hloupého kluka jsi mě tehdy měla..

Jenže já to bral vážně a až moc zdá se mi,
ty jsi přelétavá kurtizána a barová dívka,
Bylo to krásný, čarovný a tajemný,
ale teď je z tebe troska, anděl, co vzali mu křídla.

Jsi holka bez osobnosti a beze stínu,
vzaly ti rodinu, přátelé i život,
jenže místo abys drogám dávala tu vinu,
na mě si vybíjíš svůj silný a žalostný vztek…

U tvého hrobu sedím a ptám se proč?
proč existují svinstva na tomhle světě,
a proč zabíjí tolik bezmocných a nevinných,
a dostávaj se do ruky- to je nejhorší – dětem !! ..
Autor saintojimmo, 18.11.2008
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Chancer, fuu, jusTMee, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám co dodat, ani co říct.
Mnoho lze zvorat a ještě víc..

Jako čert kříži - pamatuj, Jimmy ;-)

21.11.2008 20:21:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí