Černý anděl

Černý anděl

Anotace: Já ... teda ON .. no to je jedno .. Prostě další basnička ...

Jsi černý anděl,
na tomto světě.
Kolik šťastných si viděl,
a přesto si je zabíjel.

Oni chtěli žít,
jenže tys nechtěl cidět to štěstí.
Nenechals je žít,
trpíš tím, že neznáš slovo štěstí.

Všem v jednom kuse lhal,
sám nám říkal,
že všem své srdce dal.
Všechno je jen lež, tak proč to dělal??

Proč jen utést z tohoto světa chtěl?
Říkals, že tu navždy zůstaneš,
a přesto pořád lžeš!
Nikdo ti už nevěří a sám už v tom navždy zůstaneš.
Autor Aliska-Natálka, 18.11.2008
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spatny rytmus, opravdu zvlastni rymy, navic absolutni rym me prastil do oci, dle meho nic moc...

18.11.2008 20:12:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí