Spolutvůrci

Spolutvůrci

Anotace: My všichni s úctou

Jsme spolutvůrci Přírody...

Náš společný Duch a troufám si říct, že dobrý...
jak samo jádro Přírody
vytváří dílo ... stránek ke čtení....
každý v něm hledá něco svého...
Kontinuální vlnou dobra
se promítá citů oceán
nic nezůstává bez odezvy...
nikdo sem není nepozván...

A ozvěnou se slůvka šíří...
co nám všem darem přírody....
tvoříme společně vlnkohraní
kamínky vhozené do vody...
Autor Veselý Drak, 19.11.2008
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: WAYWARD, Triffid Kolbe, Holis, kouzelníček, KILLVIR alias woody jelen, Bíša, Helena Buchtová, labuť, 6thSun, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je zajímavé tě číst.
První sloky obšlapuješ kolem horké kaše, a ta poslední je vždy marcipánová…

20.11.2008 20:31:00 | kouzelníček

Máš dobré srdce...

19.11.2008 18:53:00 | Bíša

Zdraví vlnku tvou
doufám ,že se
někdy potká s mou:-)))

19.11.2008 10:17:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí