Patnáct

Patnáct

Anotace: Patnáct let je v životě první významný bod...

Patnáct minut a budu muset vstávat,
patnácti lidem budu dobré ráno dávat.
V ruce držím svazek s patnácti klíčky.
Dostanu se do své patnácté pokladničky?
Vyndám lístek, na němž patnáct přání stojí,
patnáct přání, které celou rodinu spojí.
Patnáct prostých vět jsem psala,
patnáct teček na konci jsem udělala.
Dostat patnáct hezkých růží,
a patnáct přání psaných tuží.
To byla jedna z mých přání,
která zabrala patnáct minut psaní.
Však žádné z nich se mi nesplnilo,
ani to, o kterém se nejvíc snilo.
Teď již smím spálit lístek patnáctý,
a doufat že splní se ten šestnáctý.
Autor Adik29, 19.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Sweet KiWi, Saša T.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí