Pét´a

Pét´a

Anotace: ..je to pro mého kamaráda, kterého jsem znal celý život a který mi byl velice blízký. Byl to hezký čas.

Radost jsi mi dal
když jsme spolu rozjímali
nad probuzením přírody
a nad krásou
v srdci jejím.

Ve sluneční záři
šli jsme spolu častokrát
ty a já,
světy naše jako jeden.

Příteli můj,
s tebou mi bylo vždy fajn.
Ty ale musel jsi na dalekou cestu
dnes se dát-
do lesů zelených
ve věčných lovištích
dospěla duše tvá.

Za hřbitovními vrátky
ticho a klid.
Ty však nejsi tam,
kam ostatky k odpočinku dali.

Na tichým pěšinkách v lese
slýchávám tě ve větru hovořit,
v listí vonícím
vídávám tvou tvář
a když slunce ozáří můj svět,
vím, že ty se díváš.

Jsi v mém srdci
a mně se stýská!
Jsi v mém srdci
a navždy budeš v něm.
Můj drahý kamaráde
a statečný bojovníku se životem:
,,Mám tě rád!"
a nezapomenu na tebe!!!
Autor Koli, 20.11.2008
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Teny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné:'(

30.11.2008 22:52:00 | Teny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí