Revoluce

Revoluce

Anotace: .............

Chléb a růže,
hladové krky,
přísaha lásky,
v době revoluce,

andělé slunce,
drsné manýry,
Krále Slunce,
alchymie,
židovských obchodníků,

nelítostné soubojů,
o krásné dívky,
jak květy růží,
krásných,
nahota fantazie,
na obrazech,
malovaných v dešti,
pod budovami,

zuřící býci,
rudé prapory,
před černýma očima,
bojechtivost mužů,

láská nebeská,
brkem napsaná,
paměť sepsaná,

kordy o sebe znějí,
cinkání,
velkého zvonu,
který přinese potopu,
prasklou přehradu,
na mojí zahradu,
Autor Vlk v rouše, 20.11.2008
Přečteno 284x
Tipy 20
Poslední tipující: snupicek, fuu, Holis, labuť, Psavec, jusTMee, Lenullinka, LucQa, Kristine Clary-Aldringen, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, tak jsem přečetla asi tři tvoje díla...a pak tuhle báseň. a je dobrá. Z těch věcí, co jsem do tebe četla nejlepší.

03.01.2009 01:15:00 | Layla.

Jeje, tak ať neutopíš... Krásná báseň, má v sobě jakousi zvláštnost...

20.11.2008 18:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí