Život je hnus

Život je hnus

Anotace: sere mě to všecko..

Pořád se divim,na co jste asi hrdí,
proč se asi chválíte,když samochvála smrdí.
Zvedá se mi žaludek,když cítim vaši faleš,
chci životní pravdu a né zkurvenou lež.

Cítim,že v tomhle světě asi nedokážu žít,
kvůli zasranejm lidem musím se oběsit.
Moudřejší ustoupí a já ustoupím moc,
to už není normální,to už je nemoc.

Pořád se ptáte,co mi je a mě přitom nic není,
jen nesnášim vaše xichty,když se na mě kření.
Nesnášim vaše blbý kecy,nesnášim vás všechny,
drž už kurva hubu,tak už krávo zdechni!
Autor Grizzzelda, 20.11.2008
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: HarryHH, dead-head
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrej náboj ...
zkus se víc opřít do nálady a do pocitů ...

a na koncovky se vykašli ...

20.10.2009 16:50:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí