Tak tohle fakt nic neznamená

Tak tohle fakt nic neznamená

Anotace: tak to vypadá, že už na tom vůbec nezáleží

...Vzhlížím k tobě jako k papouškovi....

Zamilovala jsem se, do odrazu
ve skle jedoucího metra
Zamilovala jsem se do tváře náhodou připletené na fotografii
zamilovala jsem se do jediného slova
...jména
Zamilovala jsem se do obrysu blížící se postavy

Zamilovala jsem se?
Autor Fuori dal mondo, 20.11.2008
Přečteno 437x
Tipy 7
Poslední tipující: Unyle Pěl, Holis, strašidýlko-střapatý, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na to se musis zeptat tveho srdce,,,

21.11.2008 09:31:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí