Naše parta

Naše parta

Anotace: Ta to bánička je o nejlepších lidech co jsem potkala a mám je hrozně moc ráda,9.A. FOREVER P.S.Stejská se mi...=(

Bylo nám šest,moc jsme se neznali,
někdo brečel,jinej se smál,pomalu jsme se poznali.
Byli hádky i šťastné chvíle,
všichni mi připadali mile,
moc jsme toho spolu prožili,
na konci jsme si to uvědomili,
že jsme parta nejlepší
A TODLE NIKDY NESKONČÍ !!!

Zážitků je čím dál víc,
křičíme "FOREVER" z plných plic,
někdy na nás padá depka a smutek,
člověk by snad radči utek.
"KATASTR" vždy a stále
tak to půjde dále....=)
Autor Bžunda, 20.11.2008
Přečteno 483x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

budou další kamarádi

10.02.2009 16:18:00 | whiolet

Kez by to tak slo i s mojima kamosema:(:(

21.11.2008 19:29:00 | Vanesska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí