Ach.....

Ach.....

Anotace: Za ticha večera, dala jsem se do psaní...pohroužena do svých pocitů, zavřela jsem oči a začala se ptát....

Ach..zase ta bolest...
co mám dělat, sestro?

Mé oči zelené....
jsou dnes zalité slzami....
Koušu si nehty....krvácí...
tak jako moje srdce....

Máš radu, bratře?
bolí mě duše, chápeš?
Ach, proč?
proč...zase já?!

Tak mluv,
nepospíchám....
Ne, ještě ne,
aspoň tedy zatím....

Nesměju se,
...nemám sílu...
Jen pověz, brácho,
co dělám špatně?!

Řekni, ségra,
proč štěstí chodí po horách...
A beznaděj zas....
po lidech?

Tak mluvte,
ach...já ráda vás budu poslouchat...
Tak jen mi řekněte...
ach... prosím řekněte....

Proč jen.... láska,
tolik.... bolí?
Autor whiolet, 21.11.2008
Přečteno 247x
Tipy 12
Poslední tipující: fijalka, Oťas, Holis, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, Marfuša, Lota, Veru
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jako vždy máte pravdu a jako vždy vám děkuji za vaše komenty

27.11.2008 16:27:00 | whiolet

Pro citlivé srdíčko

21.11.2008 14:10:00 | Marfuša

...kdyby láska nebolela, nebyla by láskou...

21.11.2008 13:12:00 | Lota

ST Kytičko...moc bolavá básnička...ale nevím, nevím /tak jako nikdo neví/ proč to- ale všichni to známe...a musíme to přebolet...Hodně síly:-* a víc štěstíčka-

21.11.2008 13:11:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí