Na Mars.

Na Mars.

Anotace: Ale ne na čokoládu, na planetu.

Řekl mi soused novinku:
- lidé dnes letí na Mars,
sezvěte k televizi rodinku,
alespoň na chvilinku -,
s očima plnýma dojetí
paní hlasatelka říká:
- sledujte zprávy století,
lidé dnes letí na Mars -,
když vidím v dalším záběru
raketu v kovovém nátěru,
na mou věru docházím k závěru,
že se dnes opravdu letí na Mars,
nyní má slovo pilot:
- hledáme na Marsu vodu,
kdyby jsme našli i život,
nebylo by to na škodu -,
pak letěli a už slavili,
že brzy vstoupí na Mars,
jenže jim selhal počítač
a tak se všichni zabili,
celým světem se nesl pláč.

Člověče, s přírodou zápasíš,
ty se snad nepoučíš,
nehledej život na Marsu,
když ten svůj žít neumíš.
Autor petříček, 21.11.2008
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Zdenek, NikitaNikaT., Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivý konec.

21.11.2008 22:56:00 | Psavec

Ten závěr je pravdivý jak život sám..

21.11.2008 20:32:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí