Naděje

Naděje

Anotace: Lék na bolest Co bolí,přebolí.

Naděje je v každém z nás.Máš jí Ty a mám jí Já.
Sevři jí pevně do svých dlaní a nezapomeň na ní.
Když tě bolest a zármutek svírá najde se v nás velká víra.
Věříš že dnešek a zítřek bude lepší,vezmi kapesník a utři své slzy.
Z pláče se ti uleví,ale jen chvíli jsi v napětí co bude dál.
Jestli pak On to ví,že jsi jeho velkou nadějí na život a na lásku.
Co bylo už není,život se ze dne na den mění,tak jako každý z nás.
Víš,že nejlepší je snění,nepoznáš zklamání ani smutek,ale možná je lepší že to tak bude.
Postav se sama proti sobě,zakřič že lepší to bude!
Buď svá vždy a všude a ukaž světu že jsi lepší,než pouhá naděje.
A uvidíš že ti bude líp!
Autor Kett, 11.10.2004
Přečteno 1649x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Moc hezky napsaný!!!

15.03.2006 17:54:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí