Táhni bídný slepče

Táhni bídný slepče

Anotace: po jedné akcičce se mi skládalo dobře, ale jak jsem si zvykle nikomu se to líbit nebude, mě se to líbí víc nepotřebuju.

Táhni bídný slepče, táhni, ať nevidím tvůj kalný zrak
Táhni bídný slepče a vem sebou temný mrak
Ten co zahalil všední dny prázdnotou a ironií
Snad i láskou na ní přec lidé pijí.

Tak pozvedněmeš tedy číše,
Překousněme pálení v lačném břiše
Občas i cestu zpáteční v jícen
Vždyť co šlo dovnitř musí ven

Pití, jídlo, city i myšlenky
Dekly, houbičky, skéra i venky
Bylo toho tolik a tolik ještě bude…
Nač otálet? Naraš se sám další sude

Tak táhni ty slepá chátro zpět
A neodsuzuj mé činny
Přišel čas se čímkoliv sjet
Na něco musí rodná hrouda přijmout své syny
Autor Edmond Kadad, 23.11.2008
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) Je to moc pěkné...Dobrá slovní zásoba...Na zamyšlení...

23.11.2008 12:21:00 | Kikač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí