Ty

Ty

Anotace: Přesně to k Tobě cítím... a Ty víš proč...

Vidím kolem sebe lásku,
namlouvám si, že to není pravda,
potom rychle vypnu pásku,
ukážu Ti, lásko, záda.

Chtěla bych už býti jiná,
nejde to však snadno,
není to jen moje vina,
nenávidím Tvoje blaho.

Měl bys býti dávno v pekle,
pykat za své hříchy.
Místo toho jsi teď v teple,
plný hrdosti a pýchy.

kdyby po mém bylo,
trpěl bys jak pes.
Lidem by se lépe žilo,
slyšel bys jen: ,,Běž!"

Lidé se na Tebe usmívají,
nic netuší,
pravdu moje slzy ukrývají,
moje šrámy na duši.

Přála bych si, aby lidé, co je máš rád,
znali tu Tvou pravou tvář.
Aby viděli to, co já
a nechtěli Tě znáti dál.
Autor Freya - Zara, 24.11.2008
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: fuu, JR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až ten talent najdeš celý, budou to nádherné básničky. Těším se :o)

08.12.2008 19:30:00 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí