Pochodem...

Pochodem...

Anotace: Pokus o text k zhudebnění...

Z podivných zákoutí duše černé...
Vzývám teď zástupy co mi jsou věrné...

Pochodem vchod a krok sun krok...
Z naděje zbyl ti už jenom šok...

Díváš se stranou, když davy útočí...
Kýváš hlavou, když se svět zatočí...
Když už jsi zapomněl co je to stát...
Myslíš, že nezbývá už nic jen se rvát...

Pochodem vchod a krok sun krok...
Z železa stal se jen pivní žok...

Schovaný v kuklách a černě oděný...
Duši tvou už spalují plameny...
Plameny pecí, co prý tu nebyli...
Ti tví vzorové, hošku tě zabily...

Pochodem vchod a krok sun krok...
Ke smrti zbyl ti už jenom skok...
Autor Cybermud, 25.11.2008
Přečteno 201x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí