Anděl

Anděl

Anotace: tomu klukovi, co se na zastávce snažil popadnout dech...tohle jsem Ti chtěla říct

Vzpomeneš si na mě někdy?
Že jsem ti pomohla,
jestli tomu tak lze říkat.

Já si jistě vzpomenu,
protože Ty jsi pomohl mě,
i když o tom nevíš.

Byl jsi (jako) anděl,
jenž se mi zjevil,
abych konečně pochopila,
abych konečně začala žít.

A já Ti v duchu slíbila,
že začnu, protože se
už nikdy nemusíme setkat,
abys mi to připomněl.

Každý musí mít svou šanci,
ale každý jenom jednu
a já nechci tu svou promarnit
...zapomenout.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 25.11.2008
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Holis, Squat_the_world, Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí