Stal jsem se..

Stal jsem se..

Anotace: .. tečkou

Stal jsem se bodem bezrozměrným
vidím vše kolem do všech stran
s tím mini-vzrůstem nepoměrným
až teď mám oči dokořán

zbaven svých kil a gravitace
řekni jen ´švec´ pak nebudu
dematerializován hladce
mizím všem (snad ne ze studu)

nenajdeš mě i když jsem tady
možná Ti visím dolů z řas
vidím, jak v očích čočky pádí
když začtena jsi zas a zas

až dočteš, spustím se na rtíky
neucítíš mě, jsem jen bod
na konec básně šepnu ´díky´..
neřeším nic, než magic word
Autor Petbab, 25.11.2008
Přečteno 392x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tiki, Holis, BARBYE, Myrja, spare, Triffid Kolbe, Kyle, Jaromila, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá báseňka.

25.11.2008 19:42:00 | Psavec

...dematerializován,zlomil jsi mi jazyk,jetě,ze sem čtl nahlaš

25.11.2008 19:19:00 | WAYWARD

zajímavé převtělení:-)

25.11.2008 18:39:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí