O STUDNĚ

O STUDNĚ

Anotace: - Oáza v poušti . . . -

Sbírka: Oáza

o

snad bych měl napsat
p r o m i ň t e !
ale namísto toho mlčím
a dívám se do nebe
stejně slyšíte jen to
co slyšet chcete
stejně vidíte jen to
co vidět chcete
stejně myslíte jen na to
o čem stejně už dávno dobře víte
že jde o přelud . . .
o fata morgánu
kterou si pěstujete uvnitř sebe
namísto abyste se dobře postarali
o Vaši pouštní studnu
vprostřed oázy
kterou zvolna zasypává písek
takže budete brzy bez vody
a nakonec z Vás zbudou jen vybělené kosti
někde u cesty pod přesypem . . .
tak prosím
p r o m i ň t e !

°
Autor rolon, 25.11.2008
Přečteno 312x
Tipy 18
Poslední tipující: fialová, lavec, Holis, vapiti, Myrja, Psavec, Mbonita, Tacca, spare, Lucie Teru, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrá.

26.11.2008 09:57:00 | Psavec

dokážu naslouchat..a text je vynikající..

26.11.2008 07:34:00 | Mbonita

...došel mi kom,dílko zasahuje hloubku a nevím co s tím :-( ...ST

25.11.2008 22:58:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí