V sukni

V sukni

Anotace: Chtělo by to lepší název, návrhy vítány!!§

Byl sem v tom zase,
v tom smíchovi!
Roztahoval rozšklebení,
svýral a povoloval opratě.
Holkám se zdálo to
jako omámení
a já se nemoh
dostat ke svý lodi
ani k ohni.
Svalilo se to jako
hora
Skříplo tě to v tětivě
a nemohli jsme se
ani vybrečet
poplácat ramena
pokrčit zuby
setnout se u baru
ani
vyhrnout sukni tý slečně.
Né, to nešlo
Co když jsme schválně
jen na pochybách
a rostem?...!
Autor Miguel, 16.09.2005
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda nadšení které hovoří z hodnocení absolutně nesdílím...promiň ale prostě ne!

24.02.2006 14:53:00 | Infinitus

Promiň,ale podle mě je to blbost,a rozhodně to není básnička

20.12.2005 14:41:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí