Čemu se podobáš

Čemu se podobáš

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Čemu se podobáš ?
větru bez hlasu...
pouštním zátokám
ozvěnám z kanafasu..

Sčítáš škody po včerejší vánici
třesku v souboji nerovném
ale vždyť žádné nejsou
to jen představy Tvé

Krabičko zrozená z postojů,
jež uzavíráš v sobě
jak v nedobytné nádobě
lehce otevři se..

Snění a zase jen snění
život je tady taky
život ,jež není
vězením pro tuláky
Autor Káňátko, 28.11.2008
Přečteno 491x
Tipy 7
Poslední tipující: Rytíř bláznovství, Bíša, SantanderEntré, V e r u n k a, Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle presne vyjadruje neco co me potkalo...vcera...

28.11.2008 15:40:00 | SantanderEntré

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí