Řekni, řekni (Say You, Say Me)

Řekni, řekni (Say You, Say Me)

Anotace: :-) :-*

ŘEKNI, ŘEKNI (Say You, Say Me)

Řekni, řekni
Řekni mi všechno
Ale něco ne.

Řekni, řekni
Řekni mi všechno
Co tě trápí.

Já měl sen, já měl ten zvláštní sen
Tys mi v noci utekla
Někam do paneláků

A co já mám
Jsem jen sám a sám
Za tmou, co se skrývá tam
Jsi ty – hvězda, kterou mám
Nadosah.

Řekni, řekni
Řekni mi všechno
Co tě trápí.

Řekni, řekni
Tisíce vět
Třeba nesmysly.
A když jsem byl na ulici rušné
Nemoh jsem si říct „Už ne“
A nejít dál.

A tvoje ruce, když jezdí po strunách
Chtěl bych být strunou na houslích
Řekni.

Řekni, řekni
Co tě trápí
Řekni mi vše.

Řekni, řekni
Řekni celkem to
Co mi chceš říct.

Je spousta způsobů
Něžně, hrubě něco říct
Když pod vrstvou pudru skrýváš rudou tvář.

Měl jsem tu možnost
Vidět tě
A po výkonu
Schvátit se.

Jít jen tam, kde jsi ty
Jsi slunce před mraky
Řekni, řekni
Nezapírej
Když pomoct chceš.

Řeknu, řeknu
Řeknu ti všechno
Co ti chci.

Co ti chci
Řeknu ti.
Autor Zasněný básník, 30.11.2008
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vrstva pudru... xP byl to make up.. ne už mlčim ... opět - dokonalost sama

30.11.2008 15:37:00 | Leonkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí