...

...

Anotace: mno je to obtížné po nějakém vztahu jít dál...a přejít to zklamání....doufám že se to mamce brzo podaří ikdyž ted jsou vánoce a bude to o něco těžší než jindy... :-(...:-)

Jak těžké je snést nalhávání,
jak těžké je snést zamlčování,
jak těžké je snést abstinenci,
jak těžké je snést zklamání???

Vztah je prostě věcí zvláštní,
necháváme se jí nést,
někdy má vliv velmi dlouhý,
někdy však to nejde snést.

Potom už je všechno marné,
domluvy i pláč.
Všechno je teď velmi těžké,
však Ty,máš ty co pomůžou ti přejít hráz.
Autor light.angel, 01.12.2008
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí