Mámo

Mámo

Anotace: ouvej...

Já vím mámo,
pláčeš si v kuchyni.
Je mi to známo,
ten pláč co trhá mi žíli.

Já vím mámo,
zůstala jsi sama
a když vstávala jsi ráno
v domě zase jen mlha.

Já vím mámo,
říkavala jsi "mám tě ráda",
a já měla ustláno,
na růžových polštářích jsem si spala.

Já vím mámo,
už Ti zase utíkám,
a na prstě zlato
s myšlenkou k tobě nosívá.

Já vím mámo.
Proč zase mlčíš?
Vždyť to o co tu stálo,
je pryč a ty jen brečíš.
Autor ta co bývala Andělem, 01.12.2008
Přečteno 636x
Tipy 7
Poslední tipující: Stoneman, Blázen? =), NikitaNikaT., snupicek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z toho mi lítá mráz po zádech... budu muset mámě říct, že jí mám rád...

18.04.2009 23:54:00 | Stoneman

ST! za obsah.

02.12.2008 13:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí