Mladost proti stáří

Mladost proti stáří

Anotace: :)

Stojaté vody rozčeřil čas
hlavu nám požírá šedivý vlas
starosti kolem budoucnosti
lpějíc na věcech z minulosti.

Nelze se bránit chodu času
který nám bere mladost a krásu
který nám zhoubně slibuje
však starostmi nás sužuje.

Smějte se všichni co jste mladí
zatím vás vaše roky hladí
až přijde čas a změna kousne
tiše se převalí a pak zhoustne.

A budete myslet na svoje léta
kdy jaro přebují v šedivost světa
kde mládí bylo a vždycky bude
a nemoc ze zdraví začne si bujet.

Berte to všechno s rezervou
ještě vás na máry neberou
stále je šance dobře si žít
zažívat život a vzpřímeně jít.
Autor Ďábel sám, 01.12.2008
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, isisleo, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))..rozhodla jsem se , že to nebudu brát jako útok..
:-)))

01.12.2008 19:34:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí